Leeg

Ricoh wint twee BLI Awards met intelligente printers


Ricoh heeft nieuwe A3 kleuren multifunctionele printers (MFP’s). Deze nieuwe serie is de eerste reeks van Intelligent Devices om te voorzien in de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek. De nieuwe generatie intelligente printers, waarvan de Ricoh IM C4500 is getest, is al direct beloond met twee BLI Winter Pick Awards 2019. De Ricoh IM C4500 is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.

De Intelligent Devices maken gebruik van Ricoh’s nieuwe Always Current Technology. Via dit platform kunnen gebruikers direct nieuwe applicaties, functies en upgrades downloaden en installeren, zodra deze op de markt komen. Klanten kunnen hierdoor direct gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Met het platform zijn digitale werkplekken aan te passen aan de actuele behoeften, terwijl tegelijkertijd de beveiligingsfuncties en software volledig up-to-date worden gehouden. Om de gebruikstijd te maximaliseren kunnen software-upgrades en support ook op afstand worden uitgevoerd.

De nieuwe serie bevat Ricoh Cloud Workflow Solutions. Hierdoor is het mogelijk om documenten direct beschikbaar te maken in de cloud, waardoor de klant altijd en overal kan werken. Daarnaast zijn de MFP’s voorzien van het nieuwe Smart Operation Panel. Op basis van de feedback van klanten is de toegankelijkheid en gebruikerservaring nog verder verbeterd. Daarnaast kan de nieuwe interface worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften.

De nieuwe Ricoh IM C4500 met de nieuwe Always Current Technology is direct erkend met twee BLI Winter Pick Awards 2019. BLI, ’s werelds grootste onafhankelijke tester van hard- en software in de printermarkt, heeft de keuze voor de winnende systemen gebaseerd op een grondige evaluatie van een uitgebreide reeks technische criteria. Deze intelligente multifunctionele A3 kleurenprinter is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.


Lees Meer
Leeg