Leeg

Smart Managed Page Services biedt meer zakelijke ondersteuning


OKI Europe breidt zijn Shinrai partnerprogramma voor de OKI standaard Serie uit met Smart Managed Page Services. Het proactief volgen van verbruiksgoederen maakt opslag overbodig en stelt partners in staat om sneller en nauwkeuriger in te spelen op de behoeften van klanten. Partners zullen hierdoor profiteren van grotere klanttevredenheid en een nauwkeurige berekening van de kosten, omzet en marges.

Shinrai, een Japans woord dat "loyaliteit, loyaliteit en succes" betekent, is de generieke naam van OKI's wereldwijde kanaalpartnerprogramma dat voortdurend wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. De individuele partnerstatus is gebaseerd op het bedrijfsmodel en afhankelijk van de integratie en betrokkenheid van de distributeur bij OKI. Verder kunnen partners zich binnen het programma specialiseren in verschillende domeinen: grafische kunsten, oplossingen, ondersteunende diensten of Smart Managed Document Solutions. Alle deelnemers profiteren van de vele voordelen: in PartnerNet vinden ze actuele informatie over OKI en de sector, een brede waaier aan incentives, tools en online trainingen.

Partners die gebruik maken van Smart Managed Page Services hoeven geen voorraadniveaus meer bij te houden. Via Smart Support beheert OKI verbruiksartikelen op Europees niveau met behulp van een automatisch volgsysteem. Dit zorgt ervoor dat artikelen automatisch worden besteld en geleverd wanneer nodig. Hierdoor blijft de printervloot van de klant operationeel, terwijl het vervelende bestellen en volgen van verbruiksgoederen verdwijnt.

Partners die al deelnemen aan OKI’s Shinrai Partner Programma kunnen eenvoudig en snel toegang krijgen tot het Smart Managed Page Programma via het OKI PartnerNet. Gekwalificeerde vakhandelaren die nog niet actief aan het Shinrai Partnerprogramma hebben deelgenomen, kunnen via de OKI homepage toegang tot het Partnerprogramma aanvragen. Zij kunnen zich hier registreren.


Lees Meer
Leeg