Leeg

CSU breidt schoonmaak in vakantieparken Roompot verder uit


Roompot en CSU Leisure Services blijven de komende vijf jaar met elkaar samenwerken. De organisaties gaan een strategisch partnership aan. Bovendien gaan de schoonmaakspecialisten op nog meer locaties van Roompot aan de slag: van 10 naar 18 parken. De directies ondertekenden de nieuwe samenwerkingsovereenkomst op 11 januari.

Vanaf nu verzorgt CSU Leisure Services de schoonmaak van villa’s, bungalows, kamers en cottages in de volgende parken: Strandpark Duynhille, Vakantiepark Aquadelta, Noordzee Résidence Dishoek, De Katjeskelder, Vakantiepark Kijkduin, Kustpark Klein Poelland, Klein Vink, Bospark De Schaapskooi, De Soeten Haert, Marinapark Voldendam, Bospark Lunsbergen, Weerterbergen, Bospark ’t Wolfsven, Zeeland Village, Waterpark Veerse Meer, Noordzee Résidence De Banjaard, Cape Helius en Zeebad.

Schoon en gastvrij
CSU Leisure Services werkte sinds 2015 in 10 parken van Roompot. “Dit nieuwe contract versterkt onze positie in de leisure-markt aanzienlijk. Met Roompot gaan we een strategische samenwerking op diverse niveaus aan, met het doel samen een optimale gasttevredenheid te realiseren. 2019 had voor CSU niet veel beter kunnen beginnen”, zegt Businessunit directeur CSU Zuid Ward Kolman. Het feit dat CSU organisatiebreed veel aandacht besteedt aan hospitality en zijn medewerkers daarin continu opleidt, speelde mee bij de gunning, zo laat Jacqueline Baaijens-Bijman, Manager Operations van Roompot weten. “We streven naar een 8 van onze gasten. Die klantwaardering willen we in partnerschap met CSU bereiken. Met de ondertekening van onze nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke bouwsteen van de schoonmaakkwaliteit voor ons en onze gasten geborgd.”Lees Meer
Leeg