Leeg

Dussmann Group kiest voor Planon


Dussmann Group heeft gekozen voor een wereldwijde licentie van Planon Universe for Service Providers. Planon is leverancier van softwareoplossingen voor optimalisering van Facility Management. Dit is een belangrijke stap in het realiseren van de doelstellingen voor procesefficiëntie en klantondersteuning van de Dussmann Group-strategie (2023, Dussmann Next Level).

"Ons doel is om verder te optimaliseren door onze klanten innovatieve dienstverlening aan te bieden voor de vele uitdagingen waarmee ze te maken hebben. Daarom maken we aangepaste en flexibele servicepakketten. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor de klant", aldus Dr. Wolfgang Häfele, woordvoerder van Dussmann Group en verantwoordelijk voor Facility Management in de Duitstalige regio's. Dussmann Group breidt de inzet van nieuwe technologieën voortdurend uit, door te investeren in zowel de digitalisering van operationele en administratieve processen als in nieuwe ondersteunende technologieën.

Om hun doelstelling te bereiken, heeft Dussmann Group allereerst de huidige situatie geëvalueerd. Hierin is het huidige gebruik van DIAS meegenomen, de door Dussmann gebruikte IWMS-software van Planon.


Lees Meer

meer nieuws

Leeg