Leeg

ACCO Brands wint Vendor of the Year AwardACCO Brands is uitgeroepen tot ‘Vendor of the Year’ 2019 door de European Office Products Awards (EOPAs). Deze prestigieuze internationale prijs wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven binnen de kantoorvakbranche die zich van hun concurrenten onderscheiden op belangrijke criteria als innovatie, verkoopprestaties en merksterkte.

Een deskundig panel van brancheprofessionals kwam al eerder in Madrid bijeen om een shortlist samen te stellen. Hierbij werden de bedrijven uitvoerig beoordeeld en gewogen aan de hand van strenge criteria als: verkoopprestaties en groei marktaandeel; het aanbod van innovatieve, hoogwaardige producten en servicegedreven oplossingen; inspanningen om het product- of dienstenaanbod te verbreden; supplychain prestaties; data- en contentverrijking en merksterkte. De winnaars werden vorige week in het Amsterdamse Okura Hotel bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst van Europa’s meest toonaangevende managers uit de kantoorvakbranche.

Juryrapport
In het overzicht van genomineerden vermeldde de jury: "Alle ogen waren de afgelopen anderhalf jaar op ACCO Brands gericht, toen het voor de taak stond om twee belangrijke Europese bedrijven -Esselte en ACCO Brands- te integreren." De jury merkte verder op: “Bij het doornemen van een uitgebreide productportfolio werd ACCO voortdurend hoog aangeschreven" en vermeldde dat ACCO bovendien "een opmerkelijke klus had geklaard door de twee bedrijven samen te voegen en tegelijkertijd een positieve, nieuwe bedrijfscultuur te bewerkstelligen bij zowel medewerkers als distributiepartners.” Jaap van Selm, Regional Vice President North Western Europebij Acco Brands: “ACCO Brands is zeer trots op de toekenning van de EOPA ‘Vendor of the Year’ Award 2019 als erkenning van al onze inspanningen. Als toonaangevend internationaal leverancier van kantoorproducten streven we ernaar om voortdurend te investeren in innovatie en tegelijkertijd oplossingen te blijven bieden die de wederzijdse groei stimuleren van zowel ACCO Brands als onze partners.“


Lees Meer
Leeg