Leeg

Nieuwe managementstructuur voor Spacewell


Nemetschek-dochteronderneming Spacewell, een technologiebedrijf dat zich richt op de integratie van de volledige waardeketen van vastgoed-, werkplekbeheer en facility management, heeft een nieuwe managementstructuur.

Koen Matthijs treedt af als CEO van Spacewell om zich volledig toe te leggen op zijn nieuwe functie als Chief Division Officer voor het gebouwbeheersegment van Nemetschek. In deze functie zal hij het portfolio van het gebouwbeheersegment – en de verdere ontwikkeling van de oplossingen van Spacewell en Crem Solutions – versterken en strategisch positioneren voor de toekomst. Daarnaast zal hij de functie van Chief Technology Officer van Spacewell ad interim bekleden om kansen te scheppen binnen de snelgroeiende vastgoedtechnologiesector.
Voormalig HP-topman Eric Van Bael, die in 2017 als VP Global Sales bij Spacewell in dienst kwam, zal als CEO van Spacewell de leiding overnemen.  
Steven Lambert, de vroegere COO van Spacewell, zal de rol van Chief Strategy Officer op zich nemen en de strategische initiatieven en veranderingen van de Spacewell-activiteiten in de verschillende continenten in goede banen leiden om de ambitieuze groeiplannen mogelijk te maken. In deze rol werkt hij ook aan de integratie van recent verworven entiteiten, waaronder het bedrijf Axxerion, dat in januari 2019 werd overgekocht.  


Lees Meer
Leeg