Leeg

Compass Group en Lisa goes Vegan samen tijdens Food Lab ExperienceWist je dat we gemiddeld 60% van onze wakkere uren op het werk doorbrengen en 25% - 40% van het voedsel dat we consumeren, we op onze werkplek nuttigen? Dus wat we ook eten op het werk, heeft een onmiskenbare invloed op onze persoonlijke gezondheid en welzijn, positief of negatief.

Smarter Food Choices De samenwerking met Lisa Stel is een natuurlijk gevolg van de visie van Compass Group: workplace wellbeing realiseren voor zoveel mogelijk bedrijven in Nederland. Lisa, oprichtster van het bedrijf Smarter Food Choices, adviseert en begeleidt organisaties in het realiseren van een lekkerder, gezonder, diverser en duurzamer voedselaanbod. Een voedzaam en gevarieerd aanbod in het restaurant draagt niet alleen bij aan de MVO-doelstellingen en het bedrijfsimago, maar zorgt ook voor een hoge betrokkenheid, inclusiviteit en vitaliteit van werknemers. Deze week vond samen met Compass Group de eerste Food Lab Experience plaats. Het eten van deze dag stond volledig in het teken van gezondheid en duurzaamheid en was voor 90% vegetarisch/veganistisch. De besparing omdat zij met 14 personen bijna geen vlees en zuivel hadden gegeten: 260 liter water, 152 kilometer autorijden en 1540 gram dierenvlees.Ontzettend gaaf om deze Food Lab Experience te verzorgen op een prachtige locatie. De dag stond in het teken van inspiratie, kennis en heerlijk verrassend eten. We hebben met z'n allen prachtige plannen gemaakt voor een lekkerder, gezonder en duurzamer bedrijfsrestaurant. Deze samenwerking met Compass Group smaakt naar meer!" – Lisa Stel, Founder Lisa goes Vegan.

"Food is the ingredient that binds us together." Er is geen betere quote van toepassing op deze inspirerende topdag!” – Linda Wehkamp, Commercieel Manager Strategische Relaties Compass Group.


Lees Meer
Leeg