Leeg

Webinar ‘Beveiligen op afstand’

Op donderdag 23 mei organiseert Trigion een webinar over beveiligen op afstand. Dit webinar is onmisbaar voor alle professionals die zich bezighouden met veiligheidsvraagstukken.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan beveiliging, nieuwe technologie doet zijn intrede en tegelijkertijd nemen de loonkosten significant toe. Met de traditionele werkwijzen zijn we steeds minder in staat om aan deze ontwikkelingen het hoofd te bieden.  Eind 2018 werd Trigion Next geïntroduceerd, een concept rond dienstverlening op afstand waarmee Trigion zijn klanten helpt om een kwalitatief hoogwaardige en toekomst vaste beveiliging te realiseren tegen lagere kosten.

Als business development manager is Stijn Merkelbach verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van dit vernieuwende veiligheidsconcept.  Hij geeft ook acte de presenace in het webinar over beveiligen op afstand. ‘Ik heb daar erg veel zin in, omdat ik dan dieper kan ingaan op actuele trends en ontwikkelingen. Verder geef ik een aantal concrete voorbeelden van kwaliteitsverbeteringen en van mogelijkheden om de Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen. Ik kijk ernaar uit om deze informatie met de deelnemers te delen en hun vragen te beantwoorden.

Het webinar is gratis toegankelijk na voorafgaande aanmelding, start om 12:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Meer informatie vindt je op Webinar ‘Beveiligen op afstand’ en Next level beveiligen doe je op afstand.
Bekijk ook de video Remote Services – Op afstand uw organisatie beveiligen?


Lees Meer
Leeg