Leeg

Succes voor Axis bij de SABRE EMEA Marketing Awards


Axis is bij de IN2SABRE Awards van Holmes Report uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Best Use of Blogs' en benoemd tot één van de finalisten in de categorie 'Technology: Hardware' voor 'An Editorial Approach to Content Marketing'.
 


Lena Hedén en Mark Pinsent op de IN2SABRE Award Ceremony

Lena Hedén (Manager Content & Communications bij Axis) en Mark Pinsent (Managing Director bij The Hoffman Agency in Europa).
Beide prijzen onderstrepen de inspanningen van Axis op het gebied van storytelling via eigen kanalen (voornamelijk de Newsroom en Secure Insights-blog), media-aandacht en het ondersteunen van bredere activiteiten voor leadgeneratie.

"We zijn trots dat we de IN2SABRE Award in ontvangst mogen nemen en dat ons werk aandacht heeft gekregen buiten de beveiligingsbranche", zegt Lena Hedén, Manager Content & Communications bij Axis. "Onze redactionele aanpak stelt ons in staat om relevante, actuele content te creëren die onze doelgroep wil lezen. En we integreren deze content over meerdere kanalen voor een maximaal effect: het geheel is zeker meer dan de som van de delen."

Het succes van deze activiteiten wordt gemeten op basis van de vraag of lezers worden voorzien van relevante content en eenvoudig gerelateerd materiaal kunnen vinden. De statistieken ondersteunen dit: het verkeer naar de blog steeg in 2018 met 50% ten opzichte van een jaar eerder en trekt nu maandelijks meer dan 11.000 bezoekers.

"We zijn eind 2016 met de Secure Insights-blog begonnen en pas vorig jaar met de Newsroom", aldus Lena. "Tot de best gelezen content tot nu toe behoort onder andere onze jaarlijkse post over technologietrends, die in veel media is verschenen. Daarnaast reageren wij ook op belangrijke thema’s in de branche, zoals wat GDPR betekent voor de videobewaking, en vertellen onze topmanagers over het groeiende belang van vertrouwen en ethiek in het bedrijfsleven."


Lees Meer

meer nieuws

Leeg