Leeg

HEYDAY ontwikkelt service- en community concept voor SPOT Amsterdam


Tijdens PROVADA 2019 tekenden COD, DUQER en Amvest Investment Management namens Aegon Nederland voor de aankoop van 816 huurwoningen en 20.000 m2 kantoor en voorzieningen in de nog te realiseren wijk SPOT Amsterdam.

HEYDAY ontwikkelde een uniek service- en community concept voor COD en DUQER met aandacht voor thema’s als gezondheid, circulariteit en work-life balance. Het concept voorziet de bewoners, gebruikers en bezoekers van SPOT van een prettige omgeving waarin alle aspecten flexibel en wendbaar zijn.

Het is uniek dat de huurwoningen, kantoren en voorzieningen in één hand blijven. SPOT is dan ook de volgende stap van Amvest op het terrein van gebiedsbeleggen: investeren in verschillende vastgoedsectoren in één gebied. Amvest is ervan overtuigd dat het comfortabel wonen is in een wijk waar ruimte is voor ontmoeting, beweging en ontspanning en waar belangrijke voorzieningen binnen handbereik zijn. Door de hele locatie te verwerven, kan Amvest zorgen dat de voorzieningen in de wijk optimaal aansluiten bij bewoners en gebruikers. Kwaliteit, kleinschaligheid en authenticiteit staan daarbij voorop.

Service- en community concept
Speciaal voor SPOT heeft HEYDAY het service- en community concept ‘SPOT_ON’ ontwikkeld. Het concept biedt een betaalbare én prettige omgeving aan de bewoners, kantoorgebruikers en bezoekers van SPOT. Door het analyseren van beschikbare data, onder meer gegenereerd door middel van de HEYDAY-app, is het mogelijk om de dienstverlening continu te optimaliseren. Voor de gebruiker betekent dit dat hij of zij altijd voorzien wordt van relevante services en verrassende programmeringen passend bij zijn of haar behoeftes. Voor de eigenaar betekent het inzicht in bezettingsgraden en rendement; op basis waarvan budgettering en bijsturing kan plaatsvinden.

In SPOT is plek voor nieuwe werkconcepten, boetiekjes, creatieve werkruimten voor kleine ambachten, scholen en kleinschalige horeca. Verder zijn diverse deelvoorzieningen gepland, zoals deelscooters, -fietsen en -auto’s en collectieve ruimtes. Hoge woontorens en kleinere appartementengebouwen wisselen straks af met intieme pleintjes en groene straten. Tegelijkertijd zal de kantorenstrook ook een werkplek blijven, waardoor een dynamisch, gemengd stedelijk gebied ontstaat. Dit maakt het leven op SPOT een bruisende ervaring.Lees Meer

meer nieuws

Leeg