Leeg

Gom Openbare Ruimten voegt huismeesterdiensten toe


Gom Openbare Ruimten gaat opdrachtgevers ook huismeesterdiensten aanbieden. De dienst ‘huismeesterschap’ richt zich niet alleen op de traditionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. Met een flexibele dienstverlening wil Gom Openbare Ruimten ook inspelen op de interesse van andere partijen.

Op incidentele basis is Gom Openbare Ruimten opdrachtgevers al van dienst met het stationeren van huismeesters. ‘We zien de vraag vanuit de markt toenemen. Een huismeester op locatie past in de trend naar meer beleving die bewoners en gebruikers van gebouwen zoeken. Aan klein onderhoud of een storing hoeft dan geen gespecialiseerd bedrijf meer te pas te komen’, verklaart Dennis Ottenhoff, operationeel manager van Gom Openbare Ruimten, dat onderdeel is van Gom Specialistische Reiniging.

Het aanbieden van huismeesters en conciërges sluit nauw aan op het huidige dienstenpakket. Met Gom Openbare Ruimten is het bedrijf actief in het schoonmaakonderhoud in opdracht van woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. Met huismeesterschap wil Gom een breder marktsegment gaan aanspreken.


Lees Meer

meer nieuws

Leeg