Leeg

Zebra Technologies breidt printeraanbod uit


Zebra Technologies Corporation heeft haar productportfolio van printproducten uitgebreid met nieuwe mobiele en desktop printoplossingen die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Voortbouwend op het succes van de QLn420 mobiele printer is Zebra's nieuwe ZQ630 ontworpen voor het printen van grote volumes labels en etiketten in de productie-, transport-, logistiek- en retailsector. De ZQ630 mobiele printer is ook beschikbaar met RFID-opties waarmee bedrijven RFID-tags, standaardlabels en ontvangstbewijzen op het moment van de applicatie kunnen afdrukken om fouten te verminderen. Met een gemakkelijk af te lezen kleurendisplay, achterwaartse compatibiliteit met QLn420 accessoires en Zebra's Print DNA suite van applicaties, hulpprogramma's en developertools, biedt de ZQ630 door zijn verhoogde beveiliging, betere prestaties en eenvoudig beheer op afstand een superieure printervaring.
 
De nieuwe, eenvoudig te gebruiken ZD200 serie 4-inch value-class desktopprinter bouwt voort op Zebra’s traditie van hoogwaardige, betrouwbare printers. De ZD200-serie is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven om een verscheidenheid aan tickets, tags, pasjes, etiketten en ontvangstbewijzen te printen voor transport en logistiek, lichte industrie, retail en gezondheidstoepassingen. De ZD200-serie is ook eenvoudig te installeren, beschikbaar met bekabelde en draadloze verbindingsmogelijkheden en eenmaal uit de doos direct klaar om te printen.

Zebra heeft de ZT600 industriële printer ook uitgebreid met een nieuw kleuren touchscreen, dat een verbeterde gebruikerservaring biedt met interactieve menu's, een toetsenbord op het scherm en geïntegreerde help-animaties om de trainingstijd en -kosten te verminderen.


Lees Meer
Leeg