Leeg

Nieuwe A4 kleurenprinters van Ricoh


Ricoh heeft een nieuwe reeks A4-kleurenprinters geïntroduceerd, waarmee het bedrijf inspeelt op de veranderende behoeften van de digitale werkplek. De reeks ondersteunt Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence en is voorzien van Ricoh Always Current Technology, waardoor de technische mogelijkheden van de printers meegroeien met de wensen van de klant.

Met Always Current Technology groeit technologie mee qua schaalbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt het mogelijk om nieuwe applicaties, functies en verbeteringen te downloaden en installeren, zodra deze beschikbaar zijn. Dat levert flexibiliteit en korte lijnen op. Tegelijkertijd worden beveiligingsfuncties en -software altijd actueel gehouden. Zodra er nieuwe verbeteringen beschikbaar zijn, worden ze meteen aan de gebruiker aangeboden. Hierdoor is het niet meer nodig om voor functionaliteitsuitbreidingen nieuwe hardware te kopen. Ook hoef je niet meer te wachten totdat een bestaande overeenkomst verloopt. Ten slotte zorgt Ricoh Intelligent Support ervoor dat gebruikers gemakkelijk hulp op afstand kunnen inroepen wanneer zij dat wensen.

De printers bereiken een afdruksnelheid van 30-43 pagina’s per minuut. Ieder model beschikt over slimme functies voor printen, scannen en kopiëren. De Ricoh IM C400SRF biedt ook afwerkingsmogelijkheden, zoals sorteren en nieten. De printers zijn voorzien van het Ricoh Smart Operation panel, waarmee je snel kunt wisselen tussen applicaties en interactie aan kunt gaan met het paneel. Ricoh kan op afstand toegang krijgen tot het paneel om zo problemen snel op te lossen en de beschikbaarheid van de printers te maximaliseren.Lees Meer
Leeg