Leeg

Ricoh uitgeroepen tot MPS-marktleider


Ricoh heeft voor het achtste jaar op rij de positie als marktleider in MPS (Managed Print Services) weten te behouden. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeks- en analysebureau Quocirca.

In het rapport ‘Managed Print Services Landscape 2019’* merkt Quocirca op dat “Ricoh haar leiderschapspositie in de MPS-categorie weet te behouden door hun multichannel strategie en wereldwijde aanpak. Ricoh heeft een dienstenportfolio waarmee je in kunt spelen op de veranderende behoefte van de digitale werkplek en die verder gaat dan de traditionele printdiensten.” Ricoh heeft volgens het rapport “een sterke positie om zowel grootzakelijke als MKB-bedrijven te bedienen in alle landen en regio’s.”

Eén leverancier
Het MPS-aanbod van Ricoh is onderdeel van het MDS-portfolio (Managed Document Services). Ricoh helpt klanten om informatie en documenten te creëren en organiseren. Zo werken ze samen met klanten om informatieprocessen te optimaliseren, om efficiëntie te verhogen en om problemen op het gebied van informatiebeveiliging te voorkomen.Lees Meer
Leeg