Leeg

SER Software Technology behaalt ISO 9001 certificering


Na een uitvoerige audit door TÜV Rheinland heeft SER Software Technology GmbH een ISO 9001:2015 certificering gekregen voor zijn softwareontwikkeling. SER Software Technology GmbH in Bonn is de dochteronderneming voor softwareontwikkeling van de SER Group, toonaangevende leverancier in de enterprise content management markt. ISO 9001 is de belangrijkste internationale standaard voor kwaliteitsbeheer, standaarden en beveiliging bij softwareontwikkeling.

SER Software Technology gebruikt het Doxis4 Quality Management (QM) systeem. Dit kwaliteitsmanagementsysteem documenteert het volledige creatie- en modificatieproces van de QM-handleiding met Doxis4. Alle QM-documenten - zoals handleidingen, procesbeschrijvingen, werkinstructies en formulieren - en relevante ondersteunende documenten worden centraal beheerd met versiecontrole. Dit betekent dat het op elk moment mogelijk is om te zien wie welke documenten heeft gemaakt, bewerkt, vrijgegeven of ingetrokken, en wanneer.

Het behalen van het ISO 9001-certificaat bevestigt dat softwareontwikkeling bij de SER Group volledig voldoet aan de internationale kwaliteitsvereisten. Actief uitgevoerd kwaliteitsbeheer zorgt voor een hoge klanttevredenheid en dat is voor SER Group een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de Doxis ECM-software.

Klaus Eulenbach, Managing Director SER Software Technology GmbH. "Vanaf het begin was ons doel niet alleen deze standaard behalen, maar ook het daadwerkelijk actief uitvoeren en continu verbeteren van ons eigen kwaliteitsbeheer. Het waarborgen van klanttevredenheid is een van onze belangrijkste principes. Wij voldoen aan de kwaliteitsvereisten van onze klanten en partners, en aan wettelijke vereisten door consistente planning, controle en monitoring van kwaliteitsrelevante activiteiten bij onze softwareontwikkeling.”

“We zien onszelf als een premium leverancier die zijn producten altijd levert conform de belangrijkste functionele en niet-functionele kwaliteitseisen. Het behalen van dit certificaat toont aan dat we met succes hebben voldaan aan de eisen die we aan onszelf stellen. ISO 9001 is geldig voor drie jaar en wordt geverifieerd door reguliere audits om voortdurende monitoring van processen en kwaliteitsbeheer te garanderen. Onze klanten wereldwijd kunnen rekenen op consistente kwaliteit van onze Doxis4 oplossing.”

Doxis4 biedt bedrijven veelzijdige en gebruiksvriendelijke software voor het digitaliseren van alle bedrijfsonderdelen. De oplossingen stemmen alle flexibele en gestandaardiseerde processen in het hele bedrijf op elkaar af en schalen alle applicaties, gebruikers en het bereik. Systeembegrenzingen en taalbarrières worden opgeheven voor een positieve gebruikerservaring. 


Lees Meer
Leeg