Leeg

Intelligente A4-kleurenprinter van Ricoh bekroond


Ricoh is in de prijzen gevallen bij Keypoint Intelligence - Buyers Lab. De BLI Winter Pick-award ging naar de Ricoh IM C300: een nieuwe en intelligente multifunctionele A4-kleuren multifunctionele printer (MFP).

De BLI Pick awards gaan twee keer per jaar naar kantoorapparaten en -producten die na zes maanden uitvoerige tests in het lab van Buyers Lab als beste naar voren komen. De onlangs geïntroduceerde Ricoh IM C300 heeft gewonnen in de categorie Outstanding Colour MFP for Mid-Size Workgroups.

Nieuwe A4-kleurenpinters
De Ricoh IM C300 is een van de vier modellen uit de nieuwe reeks intelligente A4-kleuren-MFP's van Ricoh. De andere zijn de Ricoh IM C300F, IM C400F en IM C400SRF. De reeks is onderdeel van de Dynamic Workplace Intelligence-aanpak van Ricoh. Alle modellen zijn uitgerust met Ricoh’s innovatieve Always Current Technology. De technische mogelijkheden van de producten groeien mee met de behoeften van de klant. Daarnaast is elke printer voorzien van het vernieuwde Smart Operation Panel van Ricoh. Dit slimme bedieningspaneel bevat een nog betere processor, waardoor gebruikers sneller kunnen schakelen tussen de verschillende apps. Het touchscreen werkt soepel en reageert snel op aanrakingen. Bovendien kunnen service-experts van Ricoh op afstand toegang krijgen tot het Smart Operation Panel om zo problemen snel te verhelpen en automatische firmware-updates uit te voeren.
Lees Meer
Leeg