Leeg

BrilliantPeople nieuw detacheringsbureau facilitair management


Op 1 januari 2020 is BrilliantPeople gestart, met vestigingen in Groningen en Utrecht. BrilliantPeople is een detacherings-, interim-management- en werving & selectie bureau voor het midden en hoger kader binnen de facility- en vastgoedbranche. Met een exclusief netwerk, van 250 hooggekwalificeerde en intrinsiek gedreven zzp-professionals met een bewezen trackrecord, maakt BrilliantPeople aantoonbaar het verschil in de huisvestings- en vastgoedbranche.

Veel organisaties hebben regelmatig te maken met veranderingsopgaven zoals procesverbeteringen, groei of krimp, implementatie van een strategie, gewijzigde gebruikerswensen of tijdelijke continuïteitsproblemen. De organisatie is veelal niet toegerust om deze omvangrijkere vraagstukken te beantwoorden en doet een beroep op tijdelijke kennis en/of capaciteit. En dus op professionals met specialistische expertise die de opgave aanvoelen en begrijpen en gedreven zijn om gebouwen beter te laten presteren en de kosten ervan duurzaam te verlagen. BrilliantPeople ondersteunt opdrachtgevers door middel van detachering, interim-management en werving & selectie in het waarmaken van hun vastgoedambities: in strategie en advies, realisatie en management, exploitatie en beheer. BrilliantPeople verzorgt ook werving & selectie-opgaves voor opdrachtgevers.

Het netwerk van BrilliantPeople bestaat uit zelfstandige professionals met soft skills, een hoog kennisniveau en rijke branche-ervaring die zich in de praktijk bewezen hebben. Door een proactieve instelling, door samen te werken en op inspirerende wijze bij te dragen aan technologische, sociale of procesinnovaties.

BrilliantPeople maakt deel uit van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties die elkaar strategisch versterkt, kennis deelt en bijdraagt aan gezonde, sociale, energieopwekkende, slimme en circulaire gebouwen. Dat betekent dat je bij BrilliantPeople naast een topprofessional, ook een beroep kunt doen op gerenommeerde advies- en managementbureaus in vastgoedstrategie en -uitvoering.


Lees Meer
Leeg