Leeg

Ergotron focust in 2020 op verbetering werkplekken


Ergotron,  ontwerper en fabrikant van werkomgevingen die productiviteit en beweging stimuleren, heeft 2019 succesvol afgesloten. Ook voor dit jaar verwacht de leverancier een slag te maken met haar werkplekoplossingen.

Onder leiding van de onlangs aangestelde managing director EMEA Paul Zuidema (eerder werkzaam bij VDB Group, Steelcase en Royal Ahrend) zal nog meer de nadruk komen te liggen op rol die Ergotron kan spelen bij het verbeteren van kantooromgevingen. Ergotron laat zien op welke manier het bedrijf dat wil doen tijdens de Vakbeurs Facilitair van 29 tot en met 31 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

Steeds meer bedrijven beginnen zich bewust te worden van de positieve invloed van goed doordachte werkplekken en kantoormeubelen op de gezondheid en productiviteit van het personeel. Ergotron signaleert dan ook een groeiende vraag naar haar zit/sta-bureaus, monitorarmen en kantooroplossingen. Door relaties op te bouwen met fabrikanten en dealers van kantoormeubelen, projectinrichters en architecten verwacht de fabrikant de markt nog beter te kunnen bedienen.

 


Lees Meer
Leeg