Leeg

AV-integratie en nieuwe werkplektechnologie


Binnenkort laat Ricoh zien welke nieuwste innovaties het heeft ontwikkeld voor betere samenwerkingen, meer productiviteit en beter functioneren op de werkvloer. De specialist op het gebied van werkplektechnologie laat dit alles zien tijdens de grootste AV-vakbeurs ter wereld, ISE (11 – 14 februari in RAI Amsterdam).

In de RAI zal Ricoh laten zien wat het in huis heeft op het gebied van WaaS-oplossingen (Workplace as a Service), evenals het portfolio communicatieservices dat altijd in ontwikkeling is. Daarnaast kan het publiek kennismaken met de mogelijkheden voor integratie van systemen op mondiale schaal en de nieuwe, proactieve AV Managed Service van Ricoh.

Bij de stand staan specialisten die bezoekers precies kunnen vertellen hoe Ricoh op consistente wijze normen voor werkplektechnologie kan implementeren in alle landen waar de klant actief is. Dat is mogelijk dankzij Ricoh's mondiale aanwezigheid, consistente oplossingsontwerp en aanbestedingsinstrumenten, en toeleveringsketen van wereldklasse.

Onderdeel van de AV Managed Service is het AV Network Operations Centre in Polen, dat met de juiste kennis, tools en best practices op het gebied van beheer op afstand, klaarstaat voor de klant. Het is een gecentraliseerde kennisbank en betrouwbaar aanspreekpunt voor ondersteuning op verschillende niveaus in de hele EMEA regio.

Daarnaast zal het nieuwe Ricoh Collaboration Board te zien zijn. Dit stijlvolle board bouwt voort op het interactive whiteboard van Ricoh en is voorzien van een scherm tot wel 75 inch, een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde AV-instellingen. De Collaboration Boards zijn leverbaar vanaf medio 2020 en gaan de samenwerking binnen teams in het bedrijfsleven en daarbuiten nog verder verbeteren.

Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk de systemen zijn. Zo worden er demonstraties gehouden van Ricoh's Office365-uitbreidingsservice voor interactive whiteboards, de Ricoh Integrated Collaboration Cloud (RICC) met AI-ondersteuning voor eindgebruikers, en Reactive Suite, waarmee creatieve input op afstand mogelijk wordt. Ook kunnen bezoekers aan de Ricoh-stand meer te weten komen over het bredere portfolio van oplossingen: het uitgebreide ecosysteem voor smart vergaderruimtes, video- en samenwerkingsoplossingen, digital signage en werkplekbeheer, mede mogelijk gemaakt dankzij technologiepartners.

De AV-experts van Ricoh zijn te vinden bij stand A110 in hal 11, bij Unified Communications. Bezoekers kunnen niet alleen ervaren hoe de producten werken, maar ook te weten komen hoe ze op de werkvloer innovatiever kunnen worden en het gebruik van hun huidige werkruimtes kunnen optimaliseren. Bovendien maken bezoekers elke dag kans op een Theta V 360-camera.


Lees Meer
Leeg