Leeg

Flyers als marketingtool


Eén van de meest succesvolle manieren om vrij goedkoop reclame te maken is flyeren. Leg flyers neer op plekken waar veel mensen komen of verspreid ze gewoon huis-aan-huis in jouw werkgebied. Daarnaast zijn flyers multi inzetbaar. Flyers laten drukken is dan ook zeker aan te raden! Want je kan er veel mee. Zeker als je even slim nadenkt over de inhoud van de flyer! Want een perfecte flyer maakt niet alleen maar reclame, maar geeft ook de nodige informatie én zet aan tot actie. Waar let je op bij het ontwerpen van een flyer?

Wat komt er in je flyer te staan?
Allereerst moeten natuurlijk je logo, naam, website en adresgegevens duidelijk vermeld zijn. Een professionele flyer is zo ontworpen dat de naam eigenlijk opvalt zodra je er een blik op werpt. Blijft je flyer ergens liggen, dan zullen toevallige passanten ook even met hun neus op je naam gedrukt worden. En hoe bekender je naam, hoe meer klanten je tegemoet kan zien! Leg kort maar duidelijk uit wat je bedrijf doet en de speerpunten van je bedrijf. Zet er een call-to-action in, zodat mensen geprikkeld worden om contact met je op te nemen of om verder te kijken op je site. En uiteraard zorg je ervoor dat alles er mooi stijlvol uitziet, wat past bij datgene wat je als bedrijf wilt uitstralen. Het spreekt voor zich dat een kwalitatief mooie flyer meer aanspreekt dan een ‘vodje’.

Flyers laten maken
Flyers maken doe je dan ook niet zomaar. Ga er rustig voor zitten en denk er goed over na. Of schakel professionele hulp in. Dit kan zowel voor de lay-out zijn als voor de teksten. Folders bestellen is vervolgens niet zo moeilijk meer, dit kan op een simpele manier gewoon online. Flyers drukken is dan verder gewoon kinderspel. Meestal is het uploaden van het ontwerp voldoende. Denk nog wel even goed na op wat voor soort papier je het wilt laten drukken. Ga je bijvoorbeeld voor een glimmend effect om zo iets van luxe uit te stralen of ben je een bedrijf wat milieu hoog in het vaandel heeft staan? Uiteraard kan je dit ook laten zien door gebruik te maken van gerecycled papier. Zo kan je ook met dit soort keuzes al iets van je laten zien! Kies je voor een flyer of toch liever voor een uitgebreider geheel en ga je voor een folder? Uiteraard kan je meer kwijt in een folder, maar een flyer kan juist dé uitkomst zijn als je kort en krachtig je bedrijf onder de aandacht wilt brengen. En heb je haast? Online zijn er ook mogelijkheden te vinden waarbij je zelfs morgen je flyer al in huis hebt!


Lees Meer
Leeg