Leeg

Kiwa Gebouwenscan genomineerd voor FGNoviteitenprijs


De Gebouwenscan, Kiwa’s graadmeter voor veilig, duurzaam en gezond vastgoed, is genomineerd voor de FGNoviteitenprijs 2020. Deze award wordt jaarlijks tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer toegekend aan de meest veelbelovende innovatie op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Of een gebouw veilig, duurzaam en gezond is hangt af van uiteenlopende zaken als brandveiligheid, bouwkwaliteit, energiegebruik en legionellabeheer. Wet- en regelgeving verplicht gebouweigenaren om steeds meer in controle te zijn over hun vastgoed. In de jungle van alle verschillende disciplines die hierop van invloed zijn, helpt Kiwa zijn partners met de Gebouwenscan. Die geeft gebouweigenaren met handige dashboards in één oogopslag een compleet overzicht van de actuele toestand van een object.

Bij de Gebouwenscan brengen de experts van Kiwa in één bezoek de stand van zaken in kaart van de meest uiteenlopende onderdelen: van elektrische installatie en luchtkwaliteit tot het energieverbruik en de juiste werking van liften en rookgasafvoeren. Die informatie wordt gebundeld in gebruiksvriendelijke dashboards, die zowel inzicht geven in de totale staat van een object als in de verschillende onderdelen daarvan. Gebouweigenaren krijgen niet alleen toegang tot de actuele status van hun vastgoed, maar zien óók direct oplossingen voor eventuele knelpunten en risico’s.

De FGNoviteitenprijs 2020 wordt uitgereikt tijdens de eerste dag van Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer, op woensdag 29 januari in Jaarbeurs Utrecht.


Lees Meer
Leeg