Leeg

Eurest breidt uit op High Tech Campus Eindhoven


Deze bijzondere uitbreiding van een langdurige partnership tussen Eurest en High Tech Campus, is een samensmelting van duurzame ambities en innovatief eten en drinken.

High Tech Campus, Eurest en Vijverborgh sloegen afgelopen jaar de handen ineen. De eerste stap was gericht op een oplossing vinden voor de horeca met het oog op de groei van het aantal medewerkers op de Campus, dat de komende jaren van 12000 naar 14000 -15000 medewerkers zal toenemen. Hiermee komt Eurest op ruim 55000 m2 horeca op The Strip. Allemaal volledig duurzaam en lokaal ontwikkeld.

Drie belangrijke elementen vormen de successleutel voor de nieuwe concepten: vitaliteit, duurzaamheid en gezonde voeding. Okinawa, het Japanse restaurant op de Campus, serveert hoogwaardig Japans eten met ultieme smaak-lagen. Lichte, gezonde gerechten met een minimalistisch design, geserveerd in een omgeving waar de gast volledig tot rust komt en optimaal kan genieten. In Brave New World staan no-waste en de laatste internationale (food)trends voorop. Eiwittransitie, meer groenten, meer vezels en minder suikers spelen een belangrijke rol. Het Tlab is een innovatief thee-laboratorium waar wordt geëxperimenteerd met bijzondere soorten thee. De thee wordt in speciale Erlenmeyer flessen gekoppeld aan verschillende temperaturen en tijden, om tot een explosieve smaakbeleving te komen.

Er is  heel veel aandacht voor duurzaamheid. Denk aan een grondig afvalbeheer en een sterke reductie van wegwerpplastic. Ook beschikt de campus over een composteermachine waarmee groen afval binnen 24 uur tot compost verwerkt wordt, wat dan weer kan worden gebruikt in de groentetuin op de Campus. Ook streven we naar zo min mogelijk waste. Zo kunnen gasten door middel van een app, aan het eind van de dag producten voor een prikje bestellen en meenemen naar huis.


Lees Meer
Leeg