Leeg

Koch Industries neemt Infor over


Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen wordt overgenomen door Koch Industries,  een affiliate van Koch Equity Development LLC. Het neemt het resterende aandelenbelang dat in handen is van Golden Gate Capital over.

Na het afronden van de overeenkomst zal Infor een zelfstandige dochteronderneming van Koch Industries zijn. Het huidige managementteam zal blijven werken vanuit het hoofdkantoor in New York City.

Koch is niet alleen een belangrijke klant van Infor, maar sinds 2017 ook investeerder in de softwareleverancier. Dankzij zijn krachtige balans en AA-kredietwaarheid is Koch voornemens Infor te positioneren als een van de meest kapitaalkrachtige technologiebedrijven. Koch-bedrijven investeerden de afgelopen zes jaar meer dan 26 miljard dollar in technologiegerelateerde zaken.

Infor heeft ongeveer 4 miljard dollar geïnvesteerd in productontwerp en -ontwikkeling om branchespecifieke CloudSuites te leveren die de meest uitdagende operationele problemen voor meer dan 68.000 klanten wereldwijd oplossen. De CloudSuites van Infor zijn cloud-native, branchespecifiek en gebouwd om bedrijven te helpen bij het moderniseren en stimuleren van directe, tastbare impact. De belangrijkste industrieën van Infor zijn de productie- en distributie-industrie, de gezondheidszorg, publieke sector, detailhandel en horeca.


Lees Meer
Leeg