Leeg

Arrow Electronics en Puppet gaan distributieovereenkomst aan


Technologieleverancier Arrow Electronic heeft een distributieovereenkomst getekend met Puppet, een leverancier van infrastructurele automatisering. De exclusieve samenwerking heeft betrekking op Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Door Puppet aan zijn portfolio toe te voegen, kan Arrow zijn IT-channelklanten nieuwe mogelijkheden bieden om oplossingen van toonaangevende leveranciers te combineren met veelgebruikte opties voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen van hun zakelijke klanten.

Volgens Puppet vertrouwen meer dan 40.000 bedrijven wereldwijd, waaronder 75 procent van de Fortune 100, op zijn technologie en zijn aanverwante producten voor het automatiseren van de infrastructuur en het leveren van applicaties. Met de Puppet Enterprise oplossing kunnen bedrijven bijna elke infrastructuur op schaal leveren en beheren met zowel agent-loze als agent-gebaseerde automatisering op een enkel platform en continu het beveiligings- en compliance-beleid handhaven.

Arrow zal ook Puppet Remediate distribueren - een oplossing die IT-operations teams helpt bij het sneller prioriteren en verhelpen van beveiligingskwetsbaarheden. Channelklanten krijgen ook toegang tot de Nebula, de nieuwste oplossing van Puppet om het leveren van cloud-native applicaties en infrastructuur te automatiseren.


Lees Meer
Leeg