Leeg

Dolmans aan de slag voor schone scholen van Leerrijk


Per 1 oktober 2018 is Dolmans Schoonmaak Diensten gestart als nieuwe schoonmaakpartner voor de scholen en het bestuurskantoor van Leerrijk!. De werkzaamheden omvatten het reguliere schoonmaakonderhoud, de glasbewassing, periodiek vloeronderhoud en een zomerschoonmaak.
In de Europese aanbesteding, begeleid door adviesbureau InkoopMeesters, stond het realiseren van de gezamenlijke doelstelling: schone scholen centraal. Leerrijk! zocht een schoonmaakpartner die betrokken is bij de scholen, proactief inspeelt op de behoeften en wensen en daardoor het primaire proces van Leerrijk! ondersteunt.

Peter van den Brink, Sales Manager bij Dolmans Schoonmaak Diensten: “Onder andere onze kleurrijke (communicatie) middelen, zoals een voor Leerrijk! op maat gemaakte schoonmaakkaart is een van de aspecten welke heeft bijgedragen aan de gezamenlijke doelstelling en partnership”.

Leerrijk! verzorgt binnen de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk onderwijs aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Het streven is er op gericht om op voor eenieder bereikbare locaties vertegenwoordigd te zijn. Op dit moment wordt op vijftien basisscholen en één speciale school voor basisonderwijs onderwijs gerealiseerd. Hierbij wordt nauw samengewerkt met ouders/verzorgers. Het motto: Leer Rijk!

InkoopMeesters is in 2006 opgericht. Vanuit een jarenlange ervaring in het onderwijs; en dan specifiek in het professionaliseren van processen. Ambitie: het sterker maken van grote en middelgrote onderwijsorganisaties, vanuit een volledige focus op inkoop. Dankzij een onderscheidende aanpak, een gemeende betrokkenheid bij het reilen en zeilen binnen het onderwijs en een enorme drive bij alle medewerkers om de lat telkens hoger te leggen, heeft InkoopMeesters intussen een fraaie lijst referenties op weten te bouwen.Lees Meer

meer nieuws

Leeg