Leeg

ZyLAB behaalt ISO 27001 certificatie


Met het behalen van het ISO 27001 certificaat voor informatieveiligheid bewijst ZyLAB te voldoen aan de hoge eisen voor operationele veiligheid. Klanten van ZyLAB kunnen erop vertrouwen dat hun vertrouwelijke informatie op gedegen wijze zal worden opgeslagen, verwerkt, en beschermd.

ZyLAB voldoet aan de vereisten van de internationale ISO/IEC 27001:2013-standaard op het gebied van informatieveiligheid en continueert met het behalen van de certificatie een intern informatieveiligheidsbeleid dat al sinds 2008 actief is.

In 2017 begon ZyLAB met het aanpassen van procedures en beleid conform de eisen van ISO/IEC 27001. In November 2018 heeft ZyLAB het traject om het ISO/SEC 27001:2013 certificaat te ontvangen afgerond. Het certificaat is hier te bekijken.

ZyLAB eDiscovery maakt gebruik van innovatieve technologie om de groeiende complexiteit en volumes van dataverzoeken het hoofd te bieden. Dit stelt klanten in staat proces, tijd en budget in bedwang te houden met behulp van software voor waarheidsvinding. De missie van ZyLAB is gebruikers te ontzorgen, door efficiënt, juist en betaalbaar om te gaan met dergelijke dataverzoeken, op een wijze die ook juridisch verdedigbaar is. Â


Lees Meer

meer nieuws

Leeg