Leeg

Innovaties tijdens Axis Partner Summit 2019


De wereld om ons heen verandert snel. In een tijd waarin de technologie zich blijft ontwikkelen, worden we steeds vaker met complexe uitdagingen geconfronteerd. Om deze uitdagingen een stap voor te blijven, is multidimensionaal denken vereist.Programma

Live-demo's tijdens de Partner Summit
Op de Partner Summit staat beleving centraal. Axis en haar partners tonen hun intelligente en op maat gemaakte oplossingen. In een exclusieve setting, met collega’s uit de branche, onder leiding van hun experts en volledig afgestemd op u en uw klanten.

Ontdek de voor u relevante innovaties tijdens onze interactieve break-out sessies: in kleine groepjes ontvangt u waardevolle specialistische kennis van onze experts en partners, o.a. over cybersecurity en outdoor detectie. Daarnaast presenteren we u uiteraard een update over onze nieuwe producten en zijn in onze expo verschillende live-demo's te zien.

Artificial Intelligence
In de bewakings- en beveiligingssector laat men zich bij nieuwe technologieën soms gemakkelijk verleiden tot het doen van beloftes die moeilijk zijn waar te maken. Op dat gebied is ook Artificial Intelligence een veelbesproken onderwerp. Maar wat is nu echt mogelijk met AI?

Voor meer informatie


Lees Meer

meer nieuws

Leeg