Leeg

De Magic Box tegen voedselverspilling nu ook bij Eurest


Als je kookt met verse producten wil er nog wel eens wat over zijn. Het is zonde om aan het einde van de dag deze lekkere en goede producten te moeten weggooien. Maar hier hebben we de oplossing voor gevonden.

In samenwerking met Too Good To Go geven we leftovers een tweede leven. Door deze overschotten aan te bieden in een Magic Box willen we voedselverspilling verder reduceren. Gasten kunnen deze box aan het einde van de dag bestellen via de app en ophalen voor ongeveer 1/3 van de waarde van de inhoud. Er is keuze tussen een lunchbox, zoetigheidsbox en dinerbox, maar de exacte inhoud blijft een verassing tot de Magic Box is opgehaald, dat is afhankelijk van wat er die dag overblijft.

“De samenwerking gaat bijdragen in onze wereldwijde strijd om food waste te reduceren”, aldus Mirjam Halkes, HSEQ & CSR Manager Compass Group Benelux.  “Hiermee onderschrijven we als Compass Group onze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. We gaan voor #realchange #realstory #realimpact. Too Good To Go sluit daar naadloos op aan. Onze enthousiaste teams werken hard om food waste te reduceren en dit initiatief biedt aanvullende mogelijkheden om dit te realiseren. Help us reduce food waste!”


Lees Meer

meer nieuws

Leeg