Leeg

Axis Communications genomineerd voor twee Dutch IT-Channel Awards


De jury van de Dutch IT-Channel Awards 2019 heeft Axis Communications genomineerd in de categorieën ‘Hardware Innovator of the Year’ en ‘Cloud Hosting Provider of the Year’. De Axis-oplossingen voor respectievelijk netwerkaudio en cloud-based toegangscontrole werden door de jury uit een groot aantal inzendingen geselecteerd en maken kans om op 16 januari 2020 in de prijzen te vallen tijdens het Awards Gala in Studio 21 in Hilversum. Tot en met 31 december 2019 kan iedereen stemmen op zijn of haar favorieten in de negentien verschillende categorieën.Hardware Innovator of the Year
In de categorie ‘Hardware Innovator of the Year’ is Axis’ nieuwste productportfolio voor netwerkaudio genomineerd. Volgens de jury zijn de netwerkaudiosystemen van Axis een logische aanvulling op netwerkvideobewaking en bieden ze door hun ingebouwde intelligentie tal van voordelen. Dit maakt een breed scala aan slimme functionaliteiten mogelijk, gericht op het verhogen van de veiligheid, het vereenvoudigen van publieke mededelingen en het verbeteren van de klantervaring. Hiermee is de oplossing bijzonder geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld retailomgevingen, onderwijs- en zorginstellingen. Omdat het volledige productportfolio is gebaseerd op open standaarden, kan een netwerkaudiosysteem eenvoudig worden geïntegreerd met verschillende subsystemen (zoals een bewakings- of VoIP-systeem), software van derden en zelfs analoge apparatuur.

Cloud Hosting Provider of the Year
Axis werkt al jaren met een netwerk van partners om oplossingen te creëren die de wereld veiliger en slimmer maken. Eén van deze oplossingen is het unieke cloud-based toegangscontroleplatform EntranceManager van de Nederlandse softwareontwikkelaar IDODI, wat in nauwe samenwerking met Axis tot stand is gekomen. Het genomineerde EntranceManager is een cloud-based, IoT-gedreven open portaal, waarmee vanuit één applicatie persoonsgegevens, autorisatie- en toegangsrechten en technische systemen efficiënt kunnen worden aangestuurd, gecontroleerd en beheerd - dit alles overzichtelijk gevisualiseerd op één dashboard. Het open platform is eenvoudig te integreren met het volledige Axis-productportfolio, waaronder die voor fysieke toegangscontrole. Ook kan het worden gekoppeld aan (reeds aanwezige) facilitaire applicaties van derden, zoals die voor parkeer- en lockermanagement, multifunctionele printers en bezoekersregistratie. “EntranceManager maakte dit jaar furore”, aldus de jury. “Niet voor het eerst leverde Axis een knap staaltje innovatie in nauwe samenwerking met een partner.”


Stemmen kan via deze link. Met het uitbrengen van uw stem ondersteunt u automatisch twee goede doelen, de Bobby & Robine Foundation en het overkoepelende Metakids, die zich inzetten voor kinderen met stofwisselingsziekten.


Lees Meer
Leeg