Leeg

CSU-holding Total Care ontvangt FD Gazellen Award 2019


Total Care, de moeder van schoonmaakbedrijf CSU en thuiszorgorganisatie Tzorg, heeft 5 november een FD Gazellen Award in ontvangst genomen. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. “Omzetgroei en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan prima hand in hand”, aldus voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof.

Van Hoof: “Uiteraard is iedereen in onze organisatie trots op de mooie cijfers. Maar minstens zo belangrijk vind ik dat we naast een omzetstijging onze koersdoelen op het gebied van duurzaamheid, innovatie, ketensamenwerking, goed werkgeverschap en het welbevinden van onze medewerkers hebben kunnen realiseren. Het is prachtig dat we resultaten laten zien op álle fronten, en niet alleen in omzet.”

Gezonde groei en gerealiseerde doelen
Behalve een omzetgroei van minimaal 20% in de drie afgelopen boekjaren, hanteert de jury van de FD Gazellen nog enkele belangrijke criteria. Een ervan is een ononderbroken groei in de omzet over een periode van drie jaar. Ook de groei van werknemers en de winstgevendheid worden meegewogen. Aan deze criteria heeft Total Care dankzij autonome groei en belangrijke overnames ruimschoots voldaan.


Lees Meer
Leeg