Leeg

High Tech Campus Eindhoven kiest voor ICS


Vanaf 1 januari 2020 verzorgt ICS schoonmaakonderhoud, glasbewassing voor 21 gebouwen, alle parkeergarages en het terrein (242.166,89 m2) op de High Tech Campus in Eindhoven (HTCE). Er is een contract afgesloten voor onbepaalde tijd, waarmee beide partijen het vertrouwen uitspreken voor een duurzame samenwerking.

Klantgericht functioneel schoonmaken
HTCE is een ambitieuze organisatie die op Europees niveau tot de beste in haar soort wil behoren. De juiste schoonmaakpartner levert hier een belangrijke bijdrage aan. Met een creatieve aanpak, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers, verrassende innovaties en slagvaardigheid zorgt ICS - samen met de FM-coalitie - dat HTCE in 2025 de meest duurzame en innovatieve Campus van Europa is. HTCE stelt de kaders en heeft de regie. ICS optimaliseert de dienstverlening binnen deze kaders.

Onze medewerkers bepalen het succes
“Door onze jarenlange ervaring met schoonmaakdienstverlening weten we hoe we invulling geven aan een schone werkomgeving en meebewegen met de dynamiek op de HTCE. We doen wat we beloven en daarbij staan de klant en de medewerkers op de locatie centraal. We zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek, zo komt het beste van hun kwaliteiten en talenten tot uitdrukking. We versterken dit met adequate materialen en middelen. Om invulling te geven aan de ambitie en behoeften van HTCE voegen we onze expertise en ervaring van Integrated Facility Management toe aan de schoonmaakdienstverlening”, aldus Bart van der Sluijs, directeur ICS Groep. “We opereren landelijk, maar zijn een echt Eindhovens bedrijf. Dit brengt ons in een bevoorrechte positie om continuïteit zeker te stellen. HTCE kan rekenen op een betrouwbare, meedenkende en flexibele partner waar onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan”, vervolgt Bart van der Sluijs.

Inzet sensoring om schoonmaak te optimaliseren
“Met ICS Groep als nieuwe partner zetten we een next step door - in vertrouwen - te besturen op outcomegericht schoonmaken. De invulling hiervan is de verantwoordelijkheid van vakspecialist ICS Groep. In de nabije toekomst zetten we sensoren in, zodat nog efficiënter schoongemaakt kan worden. Tevens richten we samenwerkingsprocessen in zodat ICS Groep een constructieve bijdrage kan blijven leveren aan het creëren van een prettige werkomgeving bij HTCE”, vertelt Anne van Wijchen, Inkoop & Contract Manager bij High Tech Campus Eindhoven.


Lees Meer
Leeg