Leeg

CSU start bij Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven


CSU Hotel Services is recent verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van het monumentale hotel Parkzicht in de Eindhovense binnenstad. De keuze voor CSU is gemaakt op basis van hun professionele werkwijze, het gebruik van duurzame middelen en materialen alsmede de jarenlange ervaring.Het contract omvat de schoonmaak en het checken van de kamers, regiewerkzaamheden, controle en begeleiding. Jordey Caelers, hotelmanager: ‘Wij zochten specifiek naar een partij die zijn sporen heeft verdiend binnen de hotelschoonmaak. Bekend en vertrouwd, dat telt voor ons en voelde het beste bij CSU. De prijs-kwaliteitverhouding was daarbij doorslaggevend. Belangrijk voor ons is goed en betrouwbaar schoonmaakpersoneel; zij maken onderdeel uit van ons hotel en dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van schoonmaakprestaties verbetert.’

Gevestigd aan de rand van het Stadswandelpark biedt het driesterren hotel 37 kamers. Het gebouw stamt uit 1930 en is in Eindhoven een bekend fenomeen. De ligging is zeer centraal en ideaal voor bezoekers van de High Tech Campus, Brainport Eindhoven en andere dynamische gebieden van de stad.

Hampshire Hotels heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarin vinden beide partijen elkaar. Robert Goudappel, directeur CSU Hotel Services: ‘CSU is voorloper in MVO en duurzaamheid en richt zich naast milieu vooral ook op mensen. Goed werkgeverschap vinden wij van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor medewerkers én voor de omgeving rendeert.’ Hampshire Hotel – Parkzicht Eindhoven en CSU kijken beiden uit naar een langdurige samenwerking waarbij duurzame ontwikkeling centraal staat.


Lees Meer

meer nieuws

Leeg