Leeg

UnifiedPost neemt Inventive Designers over


Een van de leidende FinTech bedrijven in Europa, UnifiedPost, heeft het Belgische Inventive Designers overgenomen. Deze voormalig winnaar van de DCM Awards blijkt een waardevolle aanvulling te zijn voor UnifiedPost op het gebied van Customer Communications Management. Inventive is groot geworden met de implementaties van Scriptura Engage en Xribe in markten als financials, telecom, overheden, nutsbedrijven enz. Daarmee was het bedrijf zo succesvol dat het interessant werd voor overname.

UnifiedPost wil met de overname haar positie als aanbieder van digitaliseringsoplossingen voor de B2C- en B2B-waardeketen in transactie(document)processen versterken. Eerder dit jaar heeft het UnifiedPost in een investeringsronde flink geld opgehaald bij de Participatiemaatschappij Vlaanderen en de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij, juist om door te ontwikkelen en haar positie te kunnen versterken middels overnames. De overname van Inventive Designers komt kort na die van ADM solutions en er zullen er – zo luidt de berichtgeving – nog meer volgen.

Inventive Designers is gestart in 1993 en er werken inmiddels zo’n 60 mensen. Het is niet bekend gemaakt welk bedrag met de overname is gemoeid. De raad van bestuur wordt opgeheven en daarmee zijn de eigenaren, Joke Dehond en Klaas Bals niet langer verbinden aan het bedrijf. De CEO, Jim Verbist blijft wel, en ook het huidige managementteam blijft bij het bedrijf.


Lees Meer

meer nieuws

Leeg